035-6562076 info@bakkermetaal.nl
Selecteer een pagina

Verkoop van oud ijzer

N

Contante uitbetaling

N

Inlevering zonder afspraak

N

Gegarandeerd de hoogste prijs 

De verkoop van oud ijzer is een uitstekende manier om van uw overtollig metaal af te komen en er tegelijkertijd iets voor terug te krijgen. Bij Bakker Metaal in ‘s-Gravenland begrijpen we het belang van de verkoop van oud ijzer en bieden we een eenvoudige en efficiënte manier om dit proces te faciliteren.

Wilt u van uw oud ijzer af?

oude metalen
oude metalen inleveren

Waarom kiezen voor verkoop van oud ijzer

Het is zonde om oud ijzer zomaar weg te gooien. De verkoop van oud ijzer heeft meerdere voordelen. Door oud ijzer in te leveren bij ons, draagt u bij aan het verminderen van milieuvervuiling en helpt u grondstoffen te besparen. Wanneer u veel oud ijzer heeft, kan het lastig zijn om langs te komen voor de verkoop hiervan. Daarom komen we bij grote hoeveelheden oud ijzer graag langs om het op te halen. Dit bespaart u een hoop moeite. Wij halen vanaf 300 kg op en bieden u altijd een eerlijke prijs voor de verkoop van uw oud ijzer.

Kom langs om uw oud ijzer te verkopen

Door voor de verkoop van oud ijzer aan ons oudijzerbedrijf te kiezen, draagt u niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar profiteert u ook van de voordelen die het inleveren van oud ijzer met zich meebrengt. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken altijd met u mee.  

Stuur ons een Bericht

7 + 4 =

Bakker Metaal BV
De Boomgaard 24
1243HV  s-Graveland

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 17:00

Zaterdag van 8:00 tot 12:00