035-6562076 info@bakkermetaal.nl
Selecteer een pagina

Oud ijzer inleveren

N

Contante uitbetaling

N

Inlevering zonder afspraak

N

Gegarandeerd de hoogste prijs 

Oud ijzer en oude metalen inleveren als particulier of ondernemer is een belangrijke bijdrage aan duurzaamheid en recycling. Oud ijzer en oude metalen inleveren is niet alleen goed voor het milieu, maar levert voor u als bedrijf of particulier ook een kleine financiële vergoeding op. Voor het inleveren van afvalmetalen zit u bij Bakker Metaal in ’s-Gravenland goed.

Wilt u van uw oud ijzer af?

oude metalen
oude metalen inleveren

Waarom oud ijzer en oude metalen inleveren?

Het is zonde om oud ijzer zomaar weg te gooien. Zeker wanneer u oud ijzer, koper, kabel, zink en overige afvalmetalen ook voordelig bij onze metaalhandel nabij Utrecht kunt inleveren. Bij ons ontvangt u namelijk als bedrijf of als particulier een eerlijke prijs voor het inleveren van uw oud ijzer en oude metalen. Wanneer u roodkoper wilt inleveren als oud ijzer, vragen wij u om een geldig legitimatiebewijs. Bij het inleveren van overige afvalmetalen is dit niet nodig.

Het belang van oud ijzer wegdoen

Oud ijzer wegdoen is niet alleen een manier om ruimte te creëren in uw huis of garage, maar het heeft ook een positieve impact op het milieu. Oud ijzer wegdoen via een georganiseerde oud ijzer verkoop, zorgt ervoor dat het materiaal op de juiste manier gerecycled wordt. Dit is belangrijk om grondstofverspilling te voorkomen en draagt bij aan een duurzamere toekomst.

Kom langs voor het inleveren van afvalmetalen

Wanneer u oud ijzer wilt wegdoen, gaat u naar ons oudijzerbedrijf. Het inleveren van afvalmetalen is namelijk voordelig voor het milieu en uw portemonnee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom als bedrijf of particulier direct langs voor het inleveren van oud ijzer en oude metalen. Wij zijn goed bereikbaar en u kunt langskomen zonder afspraak.

Stuur ons een Bericht

9 + 15 =

Bakker Metaal BV
De Boomgaard 24
1243HV  s-Graveland

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 17:00

Zaterdag van 8:00 tot 12:00