035-6562076 info@bakkermetaal.nl
Selecteer een pagina

Metaalhandel

N

Contante uitbetaling

N

Inlevering zonder afspraak

N

Gegarandeerd de hoogste prijs 

Als metaalhandel begrijpen we het belang van de recycling van metalen en ijzer. Bij een metaalhandel zoals Bakker Metaal in ‘s-Gravenland kunt u niet alleen terecht voor de aankoop van diverse metalen, maar ook voor het inleveren van uw oud ijzer en metalen. Als ijzerhandel dragen we bij aan een circulaire economie door oud metaal te verzamelen, te sorteren en vervolgens te recyclen of opnieuw aan te bieden voor gebruik.

Wilt u van uw metaal af?

oude metalen
oude metalen inleveren

De diensten van onze metaalhandel

Als ijzerhandel bieden wij diverse diensten aan die waardevol kunnen zijn voor zowel bedrijven als particulieren. Zo bieden wij een oudijzerophaaldienst vanaf 300 kg. Dit maakt het voor klanten gemakkelijk om van hun overtollige ijzer af te komen, zonder dat zij het zelf hoeven te vervoeren. Daarnaast beschikt onze metaalhandel over moderne apparatuur om materialen snel en secuur te sorteren op kwaliteit. Zo recyclen wij oud ijzer en verzekeren wij u als ijzerhandel van een professionele en milieuvriendelijke afhandeling van uw oude metalen.

Breng een bezoek aan onze ijzerhandel

Wanneer u oud ijzer wilt inleveren of op zoek bent naar specifieke metalen voor uw project, zit u bij ons oudijzerbedrijf goed. Wij staan als ijzerhandel klaar om u te helpen met al uw metaal- en ijzerbehoeften. Door samen te werken met een gespecialiseerde metaalhandel zoals wij, draagt u bij aan een duurzamere wereld en profiteert u van onze expertise in metaalrecycling. Kom langs zonder afspraak of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bij ons kunt u overigens contact betalen.

Stuur ons een Bericht

11 + 7 =

Bakker Metaal BV
De Boomgaard 24
1243HV  s-Graveland

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 17:00

Zaterdag van 8:00 tot 12:00