035-6562076 info@bakkermetaal.nl
Selecteer een pagina

Oud ijzer recyclen

N

Contante uitbetaling

N

Inlevering zonder afspraak

N

Gegarandeerd de hoogste prijs 

Oud ijzer recyclen is een belangrijk aspect van duurzaamheid en een manier om bij te dragen aan het behoud van natuurlijke bronnen. Oud ijzer kan bestaan uit verouderde apparaten, constructiematerialen of auto-onderdelen. Bij Bakker Metaal wordt het oud ijzer gerecycled met behulp van gespecialiseerde apparatuur, bediend door ervaren medewerkers.

Wilt u van uw oud ijzer af?

oude metalen
oude metalen inleveren

Waarom en hoe u oud ijzer zou moeten recyclen

Er zijn tal van redenen om oud ijzer te recyclen door oude metalen in te leveren. Het bespaart energie, beperkt de uitstoot van CO2 en helpt bij het behoud van ijzererts. Wat is onze werkwijze? Recyclen wordt gedaan door sortering van oud ijzer, versnippering en vervolgens het smelten voor hergebruik. Dit proces zorgt ervoor dat het oud ijzer wordt omgezet in een bruikbare grondstof. Het is belangrijk om te zorgen dat uw oud ijzer vrij is van verontreinigingen om een succesvolle recycling te waarborgen. De deskundige medewerkers van ons oudijzerbedrijf geven u hier graag advies over.

Start vandaag nog met het recyclen van uw oud ijzer

U kunt zelf een actieve rol spelen in het recyclen van oud ijzer. U bent van harte welkom op ons industrieterrein in ‘s-Graveland voor de verkoop van oud ijzer. Voor bedrijven die grotere hoeveelheden oud ijzer willen recyclen, bieden wij ook oplossingen op maat aan. Denk aan containerplaatsing en een ophaalservice. Hiervoor kan u bellen of een contactaanvraag achterlaten. 

Stuur ons een Bericht

11 + 2 =

Bakker Metaal BV De Boomgaard 24 1243HV  s-Graveland

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 17:00

Zaterdag van 8:00 tot 12:00