035-6562076 info@bakkermetaal.nl
Selecteer een pagina

Grote hoeveelheden ijzer laten ophalen

N

Contante uitbetaling

N

Inlevering zonder afspraak

N

Gegarandeerd de hoogste prijs 

Grote hoeveelheden oud ijzer laten ophalen is een belangrijke service voor zowel bedrijven als particulieren die te maken hebben met veel oud ijzer. Wij bieden de oplossing voor het afvoeren van oud ijzer, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het transport en de verwerking. Bij Bakker Metaal in ‘s-Gravenland begrijpen we het belang van efficiëntie en milieuvriendelijkheid bij het ophalen van grote hoeveelheden ijzer.

Wilt u van uw oud ijzer af?

oude metalen
oude metalen inleveren

De voordelen van grote hoeveelheden oud ijzer door ons laten ophalen

Onze ophaaldienst biedt tal van voordelen voor het laten ophalen van grote hoeveelheden ijzer. Met deze service nemen wij de logistieke zorg uit handen, wat vooral handig is voor bedrijven die regelmatig te maken hebben met overtollig ijzer. Het laten ophalen van grote hoeveelheden ijzer is dus niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Wij recyclen uw oud ijzer snel en secuur. Dit draagt bij aan de vermindering van milieu-impact en het behoud van grondstoffen. Wij halen oud ijzer op vanaf 300 kg.

Benader ons om de mogelijkheden te bespreken

Door gebruik te maken van onze diensten voor het laten ophalen van grote hoeveelheden ijzer, kiest u voor een gemakkelijke en verantwoorde oplossing. Als oudijzerbedrijf zorgen we voor een snelle en vakkundige service, afgestemd op uw specifieke behoeften. Neem contact met ons op, wanneer u grote hoeveelheden ijzer heeft die opgehaald moeten worden. Wij staan klaar om u te helpen bij het efficiënt en milieuvriendelijk afvoeren van uw oud ijzer.

Stuur ons een Bericht

5 + 4 =

Bakker Metaal BV
De Boomgaard 24
1243HV  s-Graveland

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 17:00

Zaterdag van 8:00 tot 12:00